Club You Alblasserdam Receptie Impressie

LIVE GROEPSFITNESS

Onze LIVE groepsles programma's zijn lekker intensief en divers

UITDAGENDE LIVE GROEPSLESSEN

Wij helpen je graag met een doelgerichte groepsles en daarbij behorende trainingsopbouw. Wij zorgen voor een veilige, effectieve, functionele, leuke en uitdagende LIVE groepslessen waarbij je snel resultaat zult behalen.


Onze kennis, ervaring en enthousiaste trainingsaanpak in combinatie met jouw doorzettingsvermogen zullen leiden tot resultaten waar je versteld van zult staan.


Er is altijd wel een live groepsles, die jou helpt en bij jou past. Hieronder geven we jou een overzicht van de beschikbare live groepslessen die wij dagelijks aanbieden. Je interesse gewekt? Kijk dan ook bij ons actueel les aanbod.

Aerobics
Klik voor een actueel overzicht
Spinning
Klik voor een actueel overzicht
Club You Alblasserdam

AANTAL VAN ONZE LIVE GROEPSLESSEN

Club You Personal Training

Personal training

Bij Club You zijn wij ervan overtuigd dat Personal Training de beste manier is om te werken aan een gezond en sterk lichaam. Het menselijk lichaam is gemaakt om vrij te bewegen. Een trainer die je (her)kent, begeleidt, vertrouwt en motiveert dat is waar Personal training voor staat. Wij helpen je graag verder met een doelgerichte trainingsopbouw. Wij zorgen voor een veilige, effectieve, functionele, leuke en uitdagende training waarbij je snel resultaat zult behalen. Onze kennis, ervaring en trainingsaanpak in combinatie met jouw doorzettingsvermogen zullen leiden tot resultaten waar je versteld van zult staan.

Club You Box Fit

BOKSF!T

BOKSF!T is een zeer gevarieerd kracht en conditie training programma, waarbij verschillende technieken op een veilige manier worden aangeleerd. Een BOKSF!T work-out op swingende muziek tunes is een echte calorie killer! Een les start met een warming-up waarbij de armen en het bovenlichaam opgewarmd worden.

Tijdens de les wordt er ook gebruik gemaakt van allerlei materialen. In het begin hoef je  niets aan te schaffen. Wij hebben voor jou bokshandschoenen in bruikleen. Een shirt met korte mouwen, geen lange broek en een bidon zijn wel een must. Iedereen is welkom ongeacht leeftijd of niveau.

Club You Body Power

Body Power

Afvallen, figuur verbeteren, meer uithoudingsvermogen opbouwen en heel veel fun dat is waar Body Power voor staat! Body Power is een live explosieve body work-out waarbij je de vetverbranding stimuleert, je spieren verstevigt en je conditie letterlijk en figuurlijk met sprongen vooruit gaat.  Opzwepende muziek en het groepsgevoel nemen je mee naar ongekende hoogte.

STAAT ER NIET TUSSEN WAT JE ZOEKT?

Klik op de button en stel je vraag
Club You Spinning

Spinning

Spinninglessen worden steeds populairder, omdat Spinning een les is die heel effectief is voor een total body workout. Tijdens de spinninglessen vertalen wij een aantal typen trainingen. Namelijk herstel-, duur-, kracht- en intervaltraining. Een goede spinninginstructeur zal in zijn les rekening houden met de trainingsdoelen en de hartslagfrequentie om je zo efficiënt mogelijk te laten trainen. Dit bereik je veel sneller als je een goede techniek hebt en je ook aan de juiste trainingsopbouw houdt.

Club You Move 2 Dance

Move2Dance

Dansen om sterk, fit en happy te blijven. Je werkt op hippe tunes aan je kracht, balans, lichaamsbewustzijn, lenigheid en conditie. Alle lichaamsdelen komen aan bod. Verwacht dansante oefeningen met hier en daar een uitstapje naar allerlei dansstijlen. Een les vol fun, lol en uiteraard of je nou een beginner of gevorderde bent iedereen kan meedoen!

Club You Total Body Workout

Body in Balance

Body in Balance is een body & mind vorm van bewegen. Door het trainen van je core en stabiliteit verbetert je mobiliteit.

Welke spieren moet je aanspannen en welke juist niet? Hoe werkt het met je ademhaling? Hoe kun je in het dagelijks leven bewuster omgaan met je lichaamshouding om klachten te voorkomen? Je werkt aan concentratie, controle, vloeiende bewegingen, precisie en ademhaling. Met als einddoel totale plezier en ontspanning.

Body in Balance vormt ook goede ondersteuning bij revalidatie. De les bestaat uit een divers aanbod van oefeningen en variaties, waardoor je met elk niveau in deze les terecht kunt.

STAAT ER NIET TUSSEN WAT JE ZOEKT?

Klik op de button en stel je vraag
Club You Bodystrength

Body strength

Body Strength is een groepsles waarbij je alle spieren onder handen neemt met behulp van gewichten en halters. De nadruk ligt op krachttraining, maar niet met als doel om heel gespierd te worden. Omdat bij Body Strength het verbranden van energie het belangrijkst is, wordt deze workout ook wel 'the fastest way to get in shape' genoemd.  

De kracht van Body Strength zit zoals gezegd in energieverbranding. De training bestaat uit een programma. Juist die herhaling zorgt ervoor dat alle spiergroepen even vaak getraind worden.

Club You Body Balance

B.B.B.B.

De 4 B’s betekenen training van buik, billen, benen en borst. Maar bij Club You hebben de 4 B’s een nog veel grotere betekenis namelijk: Beauty, Body Health, Balance and Be Proud!

B.B.B.B is een afwisselende muzikale High Impact les waarbij de focus ligt op gewichtscontrole, afvallen, conditietraining en spierversteviging. Tijdens deze les wordt er gebruik gemaakt van onder andere dumbells, kettlebells, Xco’s, halters en nog veel meer.

Iedereen is anders en ieder lichaam is aan verandering onderhevig. Wij zorgen ervoor dat je steeds naar de gezondste versie van jezelf toewerkt.  Zo onderscheiden wij ons van andere aanbieders. 

STAAT ER NIET TUSSEN WAT JE ZOEKT?

Klik op de button en stel je vraag