Club You Alblasserdam Receptie Impressie

MET EEN PERSOONLIJK

Voedingsadvies bereik je meer!

Club You Healthy Food

VOEDINGSADVIES

Wil jij ook gewicht verliezen én heel snel resultaten zien? Herken je ook jezelf hierin? Wil jij ook vandaag nog starten met afvallen,  je lichaam in shape brengen, je fit(ter) voelen óf een total body workout? Wij gaan die uitdaging met jou aan en coachen je naar de top!


Om jouw doelen gezonder en sneller te kunnen behalen beschikken wij over voedingdeskundig advies.Voedingsadvies in combinatie met een total body workout.


WIL JE MEER INFORMATIE?

Klik op de knop voor een gratis advies
Club You Healthy Food

MOTIVATIE & VOORDELEN

Het is heel herkenbaar, bijna iedereen heeft wel eens een poging gewaagd maar het afvallen gaat niet naar wens en blijkt in de praktijk erg lastig te zijn door een drukke lifestyle, gebrek aan motivatie, tijd, blessures, kennis op trainingsgebied enz. Toch blijft dat droomgewicht, ideale figuur of lekker in je vel voelen altijd met jou flirten.


Bij Club You bieden wij meerdere mogelijkheden aan om jouw doelstelling te behalen. Onze voedingsdeskundige helpt jou graag om jouw doelstelling te realiseren.


Ons doel is niet om jou alleen een tijdelijke oplossing te bieden, maar ook  jouw lifestyle positief te verbeteren, zodat deze beter aansluit op jouw huidige situatie.


De voordelen van een voedingsadvies op een rijtje;

  • Altijd Persoonlijke begeleiding en Personal Training
  • Persoonlijk voedingsplan op maat
  • Persoonlijk voedingsplan aangepast aan jouw trainingsprogramma
  • Geen dieet maar levenswijze

Wil jij meer informatie over de mogelijkheden van voedingsadvies? Vul dan het contact formulier in en onze voedingsdeskundigen nemen binnen 1 werkdag contact met jou op.


Klik op de knop voor een gratis advies