Club You Alblasserdam Receptie Impressie

WIL JIJ OOK GEWICHT VERLIEZEN?

Herken je ook jezelf hierin?

DE IDEALE DROOMGEWICHT

Wil jij ook:

  • gewicht verliezen
  • je spieren verstevigen én heel snel resultaat zien?


Herken je ook jezelf hierin en wil jij ook vandaag nog starten met afvallen,  je lichaam in shape brengen óf je fit(ter) voelen?


Het is heel herkenbaar, bijna iedereen heeft wel eens een poging gewaagd maar het afvallen gaat niet naar wens en blijkt in de praktijk erg lastig te zijn door een drukke lifestyle, gebrek aan motivatie, tijd, blessures, kennis op trainingsgebied enz.


Toch blijft dat droomgewicht, ideale figuur of lekker in je vel voelen altijd met jou flirten. Bij Club You bieden wij meerdere mogelijkheden aan om jouw doelstelling te behalen. Denk aan personal training, individueel fitness, diversiteit aan groepslessen of een combinatie van alle drie.


Ons doel is niet om jou alleen een tijdelijke oplossing te bieden, maar ook  jouw lifestyle positief te verbeteren, zodat deze beter aansluit op jouw huidige situatie. Wij gaan die uitdaging met jou aan en coachen je naar de top!


Nieuwsgierig geworden naar wat ons team en sportcommunity ook voor jou kunnen betekenen?  Vul dan gelijk de lidmaatschapstest in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op voor een vrijblijvend advies.


Klik op de knop voor de lidmaatschapstest
Club You Alblasserdam Personal Training en Bootcamp Impressie