Uw gezondheid in Beweging Balans Ontwikkeling

Ben jij op zoek naar een plek waar jij je thuis voelt? Waar je de beste begeleiding en persoonlijke aandacht krijgt en waar jij je doelen behaald? Dan is Club You in Alblasserdam dé sportschool voor jou!

ONBEPERKT ZONNEN

Bij de zonnestudio’s van Club You bent u het hele jaar door welkom. ’s Winters om een gezonde kleur te krijgen of te behouden, voor een zonnekuurtje voorafgaand aan de wintersport of voor een opkikker in donkere tijden.  

Maar ook ’s zomers zijn er goede redenen om een bezoek te brengen aan onze zonnestudio’s. Bijvoorbeeld om u voor te bereiden op de vakantie zon, waardoor de kans op verbranding veel kleiner wordt. Kortom het hele jaar door een mooi egaal gebruinde huid en wie wil dat nu niet!

Daarom introduceert Club You een gemakkelijk betaalsysteem voor professioneel zonnen. Onbeperkt zonnen voor een vast zeer voordelig maand tarief. Ongekend het tijdstip, dag of aantal keren per week dat u komt zonnen.

De zonnebanken van Club You voldoen aan het veilig zonnen keurmerk die vanaf januari 2008 voor elke zonnebankcentrum in Europa geldt en verplicht is. Indien u niet sport of lid bent van Club You, dan is het toch mogelijk om alléén gebruik te maken van onze zonnebanken, tegen dezelfde tarieven, die ook voor onze leden gelden. Voor het gebruik van de zonnebank hoeft u niet te reserveren. U kunt hiervoor gewoon binnen lopen.

Zonnebank tarieven

Onbeperkt zonnen

27
50
Per maand
  • Onbeperkt zonnen
  • Voordelig maand tarief
  • Betaal per maand
  • Het hele jaar door
Meest gekozen
error: Content is protected !!