ONBEPERKT ZONNEN

Voor iedereen goedkoop en toegankelijk

Club You Zonnebank

ONBEPERKT ZONNEN

Bij de zonnestudio’s van Club You bent u het hele jaar door welkom. ’s Winters om een gezonde kleur te krijgen of te behouden, voor een zonnekuurtje voorafgaand aan de wintersport of voor een opkikker in donkere tijden.


Maar ook ’s zomers zijn er goede redenen om een bezoek te brengen aan onze zonnestudio’s. Bijvoorbeeld om u voor te bereiden op de vakantie zon, waardoor de kans op verbranding veel kleiner wordt. Kortom het hele jaar door een mooi egaal gebruinde huid en wie wil dat nu niet!


Daarom introduceert Club You een gemakkelijk betaalsysteem voor professioneel zonnen. Onbeperkt zonnen voor een vast zeer voordelig maand tarief. Ongekend het tijdstip, dag of aantal keren per week dat u komt zonnen.


De zonnebanken van Club You voldoen aan het veilig zonnen keurmerk die vanaf januari 2008 voor elke zonnebankcentrum in Europa geldt en verplicht is. Indien u niet sport bij- of lid bent van Club You, dan is het toch mogelijk om alléén gebruik te maken van onze zonnebanken, tegen dezelfde tarieven, die ook voor onze leden gelden.


Voor het gebruik van de zonnebank hoeft u niet te reserveren. U kunt hiervoor gewoon binnen lopen.


Klik op de knop om een Gold Car aan te vragen
€ 55,-
€ 29.95,-

SUN GOLD Card

Professioneel onbeperkt zonnen voor een vast laag tarief. Lekker onbeperkt zonnen wanneer het u uitkomt en géén hoge prijs per bezoek. Wij hanteren ook geen start tarief. 


UW voordelen op een rijtje;

  • GÉÉN START TARIEF
  • EEN VAST BEDRAG PER BEZOEK ONGEACHT DE DUUR
  • ZEVEN DAGEN PER WEEK GEOPEND
  • DESKUNDIG ADVIES
  • ZONNEN ZONDER AFSPRAAK
  • ZONNEBANKEN VOLDOEN AAN DE EUROPESE NORM!
  • GEMAKKELIJK BETAALSYSTEEM

Met de Sun Gold Card kun je dagelijks professioneel onbeperkt zonnen voor een vast bedrag per maand.


Klik op de knop om een Gold Card aan te vragen