Uw gezondheid in Beweging Balans Ontwikkeling

Ben jij op zoek naar een plek waar jij je thuis voelt? Waar je de beste begeleiding en persoonlijke aandacht krijgt en waar jij je doelen behaald? Dan is Club You in Alblasserdam dé sportschool voor jou!

personal training

Spreken de woorden: Afvallen, gewichtscontrole, meer spierversteviging, voedingsadvies, lekker in je vel voelen, figuur en conditie verbeteren jou ook aan? Zo ja,…lees dan snel verder.

Goed zo! Wij zijn nu al enorm trots op jou. Je hebt namelijk zojuist de beste stap gezet om heel snel je doelstellingen te behalen.

Bij Club You zijn wij ervan overtuigd dat Personal Training de beste manier is om te werken aan een gezond en sterk lichaam. Het menselijk lichaam is gemaakt om vrij te bewegen. Een trainer die je (her)kent, begeleidt, vertrouwt en motiveert dat is waar Personal training voor staat.

Wij helpen je graag verder met een doelgerichte trainingsopbouw. Wij zorgen voor een veilige, effectieve, functionele, leuke en uitdagende training waarbij je snel resultaat zult behalen. Onze kennis, ervaring en trainingsaanpak in combinatie met jouw doorzettingsvermogen zullen leiden tot resultaten waar je versteld van zult staan.

Bekijk hieronder ons actuele PERSONAL TRAINING programma.

DagPersonal TrainingTijdstip
MaandagOP AFSPRAAK08:00-20:30
DinsdagOP AFSPRAAK08:00-20:30
WoensdagOP AFSPRAAK08:00-20:30
DonderdagOP AFSPRAAK08:00-20:30
VrijdagOP AFSPRAAK08:00-20:30
ZaterdagOP AFSPRAAK08:00-12:00
ZondagOP AFSPRAAK08:00-12:00

Waarom nu starten met Personal Training?

Personal training op maat!

error: Content is protected !!