Uw gezondheid in Beweging Balans Ontwikkeling

Ben jij op zoek naar een plek waar jij je thuis voelt? Waar je de beste begeleiding en persoonlijke aandacht krijgt en waar jij je doelen behaald? Dan is Club You in Alblasserdam dé sportschool voor jou!

Voedingsadvies

Wil jij ook gewicht verliezen én heel snel resultaten zien? Herken je ook jezelf hierin? Wil jij ook vandaag nog starten met afvallen,  je lichaam in shape brengen, je fit(ter) voelen óf een total body workout? Wij gaan die uitdaging met jou aan en coachen je naar de top!

Om jouw doelen gezonder en sneller te kunnen behalen beschikken wij over voedingdekundig advies.Voedingsadvies in combinatie met een total body workout.

VOORDELEN

MOTIVATIE

Het is heel herkenbaar, bijna iedereen heeft wel eens een poging gewaagd maar het afvallen gaat niet naar wens en blijkt in de praktijk erg lastig te zijn door een drukke lifestyle, gebrek aan motivatie, tijd, blessures, kennis op trainingsgebied enz.

Toch blijft dat droomgewicht, ideale figuur of lekker in je vel voelen altijd met jou flirten. Bij Club You bieden wij meerdere mogelijkheden aan om jouw doelstelling te behalen. Onze voedingsdeskundige helpt jou graag om jouw doelstelling te realiseren.

Ons doel is niet om jou alleen een tijdelijke oplossing te bieden, maar ook  jouw lifestyle positief te verbeteren, zodat deze beter aansluit op jouw huidige situatie.

Wil jij meer informatie over de mogelijkheden van voedingsadvies? Vul dan onderstaand contact formulier in en onze voedingsdeskundigen nemen binnen 1 werkdag contact met jou op.

Meer informatie over voedingsadvies?

error: Content is protected !!