Uw gezondheid in

Ben jij op zoek naar een plek waar jij je thuis voelt? Waar je de beste begeleiding en persoonlijke aandacht krijgt en waar jij je doelen behaald? Dan is Club You in Alblasserdam dé sportschool voor jou!

SMALL GROUP training​

Zoek jij een effectieve les en hecht jij waarde aan persoonlijke aandacht? Zoek jij een sport uitdaging die kort en heel krachtig is? Zoek jij sociaal sporten maar toch ook wel individueel? Stop en zoek dan niet meer verder! Wij hebben speciaal voor jou Small Group Training ontwikkeld.

Small Group Training, het woord zegt het al, trainen in een kleine groep in circuit vorm met max. 6 personen. Het voordeel van sporten in een kleine groep is dat je aan elkaar kunt optrekken en elkaar kunt motiveren. Bovendien is het erg leuk om met anderen samen te sporten.

De trainingen bestaan uit verschillende oefeningen en materialen, die ervoor zorgen dat iedere training een complete workout is. Elke training wordt persoonlijk en professioneel begeleid door onze personal trainers. Doordat de groep klein is, is er voldoende aandacht voor jouw persoonlijke niveau en het doel dat je wilt bereiken.

Bekijk hieronder ons actuele SMALL GROUP Training programma.

LET OP: Reserveren voor een van deze lessen kun je vanaf 8 Juli via onze Sportivity app

DagBOOTCAMPTijd
MaandagBOOTCAMP09:00-09:45
MaandagBOOTCAMP19:00-19:45
DinsdagGeen lesGeen les
WoensdagBOOTCAMP09:00-09:45
DonderdagBOOTCAMP19:00-19:45
VrijdagBOOTCAMP09:00-09:45
ZaterdagGeen lesGeen les
ZondagGeen lesGeen les

Waarom nu starten met een small group training?

BOEK NÚ EEN GRATIS PROEFLES!

error: Content is protected !!

RIVM & WHO PROTOCOL