Uw gezondheid in Beweging Balans Ontwikkeling

Ben jij op zoek naar een plek waar jij je thuis voelt? Waar je de beste begeleiding en persoonlijke aandacht krijgt en waar jij je doelen behaald? Dan is Club You in Alblasserdam dé sportschool voor jou!

Bedrijfsfitness

Door invoering van o.a. de Arbo-wet stimuleert de overheid bedrijven om maatregelen te treffen om het ziekte verzuim terug te dringen. Door de werknemers bedrijfsfitness aan te bieden, krijgt de werkgever niet alleen fittere werknemers, maar wordt ook de relatie onderling versterkt en de samenwerking vergroot.

Werknemers die zich fit voelen, zullen zich minder vaak ziek melden of eerder herstellen van hun ziekte. Daarnaast wordt het aanbieden van fitness c.q. sportfaciliteiten aan werknemers niet langer gezien als belastbaar loon (in natura), waardoor het ook nog eens fiscaal aantrekkelijk is voor werkgevers.

Wil jij meer informatie over onze mogelijkheden of een vrijblijvende offerte voor bedrijfsfitness? Vul dan onderstaand contact formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met jou op.

wil jij ook meer informatie over Bedrijfsfitness?

error: Content is protected !!