Uw gezondheid in Beweging Balans Ontwikkeling

Ben jij op zoek naar een plek waar jij je thuis voelt? Waar je de beste begeleiding en persoonlijke aandacht krijgt en waar jij je doelen behaald? Dan is Club You in Alblasserdam dé sportschool voor jou!

VRAGEN OVER HET CORONA VIRUS

Update 01-2022 – WIJ MOGEN WEER OPEN!

Beste Club You leden,

Na de persconferentie van vrijdag 14 januari jl. zal Club You vanaf zaterdag 15 januari 08.00 uur de deuren weer heropenen.

Kijk voor de actuele openingstijden op: https://clubyou.nl/over-club-you/openingstijden/

Let op: De openingstijden kunnen nog wijzigingen ondervinden de komende dagen.

Voor meer informatie kunt u ons dagelijks telefonisch bereiken via 078 – 691 4217.

Met vriendelijke sportgroet,

Club You Wellness Team

Update 12-2021 – BIJ CLUB YOU GEEN AFSCHRIJVING TIJDENS DE LOCKDOWN

Beste Club You leden,

Graag bieden wij u dezelfde service als tijdens de vorige lockdown.

Omdat u voorlopig geen gebruik kunt maken van de sportfaciliteiten zal er tijdens de lockdown geen lidmaatschap worden afgeschreven tot nadere berichtgeving.

Indien u heeft opgezegd kunt u het reeds betaalde lidmaatschap na de lockdown als sporttegoed inhalen.

Club You staat dagelijks voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ons bereiken op 078-691 4217. 

Wij willen u bedanken voor uw begrip en wensen u alvast fijne feestdagen toe.

Het Club You Wellness Team 

Update 12-2021

Beste Club You leden,
Naar aanleiding van de persconferentie van zaterdag 18 december jl. mag Club You tijdelijk geen binnensport faciliteren in verband met de strengere lockdown maatregelen vanuit het RIVM.

De afspraken van de Personal Training zullen wij buiten continueren. Heeft u al afspraken staan voor de komende weken? Dan kunnen deze zonder beperkingen op het buitenterrein doorgaan. Voor meer informatie of om nieuwe afspraken voor de Personal training te maken kunt u dagelijks telefonisch contact met ons opnemen.

Deel dit bericht alstublieft met uw mede-sporters.

Club You staat dagelijks telefonisch voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden, u kunt ons telefonisch bereiken via: 078-691 4217.

Wij willen u bedanken voor uw begrip.

Het Club You Wellness Team

Update 11-2021

Beste leden,

Naar aanleiding van de persconferentie op Vrijdag 26 november jl. is Club You genoodzaakt om tijdelijk haar openingstijden aan te passen. Volgens de nieuwe richtlijnen van het RIVM mogen sportcentra alle activiteiten uitsluitend aanbieden tot 17:00 uur. Dit is voorlopig tot nadere berichtgeving.

Ondanks dat de RIVM de openingstijden heeft beperkt willen wij u toch graag nog wel de mogelijkheid blijven bieden om te sporten. Daarom zal Club You haar openingstijden aanpassen. Voor de actuele openingstijden die tijdens deze lockdown gelden klik dan hier.

Volgt u ook Personal -Training in de avonduren? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij u kunnen inplannen op een ander tijdstip.

Deel dit bericht alstublieft met uw mede-sporters.

Wij wensen u nog heel veel sportplezier.

Club You Wellness Team

RELAUNCH PARTY CLUB YOU WOENSDAG 19 MEI 2021 OM 00:00 UUR

Yes,…We mogen weer! Na de versoepelingen van de regering zal CLUB YOU haar deuren weer heropenen.

Omdat wij dit speciale moment niet stilletjes voorbij willen laten gaan nodigen wij jou uit om in de nacht van dinsdag op woensdag 19 mei om 00:00 uur samen met ons de deuren van jouw favoriete sportschool weer te heropenen en uiteraard kun je ook gelijk een work-out pakken.

Wil jij ook aanwezig zijn bij de relaunch party van CLUB YOU op WOENSDAG 19 MEI om 00:00 tot 03:00 uur? Meld je dan nu aan.

Uiteraard hanteren wij nog steeds de RIVM richtlijnen, deze kun je vinden op: https://clubyou.nl/coronafaq/#Corona

Update 12-2020 

Beste Club You leden

Club You is helaas tijdelijk gesloten tot 9 februari in verband met de strengere lockdown. Omdat u voorlopig geen gebruik kunt maken van de door Club You aangeboden sportfaciliteiten zal er voorlopig géén lidmaatschap worden afgeschreven.

Wij vinden het wel spijtig om te zien dat uw sportprogressie tot stilstand komt, net nu we met zijn allen weer zo goed bezig waren! Daarom bieden wij vanaf maandag 21 december een buiten personal training pakket aan. Zo willen wij u ondersteunen en begeleiden in uw gezonde en vitale leefstijl.

De personal training zal op afspraak worden aangeboden op de volgende dagen en tijden:

Maandag tot en met vrijdag:
08:30 – 18:30 uur

Zaterdag:
08:30 – 13:30 uur

Heeft u interesse in- of vragen over het pakket? Dan kunt u telefonisch contact opnemen via ons telefoonnummer: 078- 691 4217

Met vriendelijke sportgroet,

Het Club You Wellness Team

14-12-2020 Nieuwe maatregelen RIVM

Beste leden,

Naar aanleiding van de persconferentie van 14-12-2020 is Club You vanaf heden tijdelijk gesloten. Dit in verband met de strengere lockdown.

Omdat u geen gebruik kunt maken van de door Club You aangeboden sportfaciliteiten zal er voor de maand Januari geen lidmaatschap worden afgeschreven.

Komende dagen zullen wij u op de hoogte stellen over alle details van de tijdelijke sluiting via Facebook, Instagram en op onze website https://clubyou.nl/coronafaq/#Corona .

Deel dit bericht  alstublieft met uw mede-sporters zodat niemand de teleurstelling van een dichte deur ervaart.

Club You is vanaf 08.00 uur telefonisch bereikbaar om al uw vragen te beantwoorden.

Wij willen u bedanken voor uw begrip.

Het Club You Wellness Team

Update 30 November 2020:

Beste Club You leden,

Vanaf 1 december is de mondkapjesplicht in openbare ruimte van toepassing naar aanleiding van de nieuwe ontwikkelingen in de corona maatregelen. Dit is geen verplichting tijdens het sporten bij Club You, de fitnesscentra en andere sportgelegenheden worden als een uitzondering beschouwd.

De adviezen van de overheid en het RIVM betreft dit onderwerp zijn als volgt:

 • Moet ik tijdens het sporten een mondkapje op? Nee, tijdens het sporten hoeft u geen mondkapje op. In de hal, kleedkamers en andere ruimtes geldt het advies wel.
 • Wordt geadviseerd om een mondkapje te dragen als ik binnen aan het sporten ben? Nee, niet als u aan het sporten bent. Als u klaar bent met sporten, wordt geadviseerd zo snel mogelijk een mondkapje op te zetten.
 • Wordt geadviseerd om tijdens het fitnessen een mondkapje te dragen?Nee, tijdens het fitnessen niet. Als u de fitnessruimte verlaat, wordt wel geadviseerd om een mondkapje te dragen.

Hier leest u alle recente informatie betreft de mondkapjesplicht op de site van rijksoverheid:
https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/openbaar-en-dagelijks-leven/mondkapjes/sport-en-culturele-activiteiten

Uiteraard staan wij voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Ook kunt ons telefonisch bereiken op 078 – 691 4217 of mailen naar info@clubyou.nl

Met vriendelijke sportgroet,

Club You Wellness Team

Update 4 November 2020:

Beste Club You leden,

De aangekondigde tijdelijke verzwaring van de gedeeltelijke lockdown geeft een aanscherping op het uitoefenen van sport voor in ieder geval 2 weken per woensdag 4 november 22.00 uur: “Voor iedereen vanaf 18 jaar geldt dat sporten alleen mag op 1,5 meter afstand en alleen individueel of in teamverband met niet meer dan 2 personen.” (bron: Rijksoverheid.nl)


Groepslessen zijn hierdoor helaas tijdelijk niet mogelijk. Leden mogen nog wel individueel trainen. De fitnesszaal blijft wel beschikbaar voor al uw sportactiviteiten. Ook blijven wij personal training aanbieden, meer informatie over personal training vind u op: https://clubyou.nl/lesrooster/personal-training/

 

Wij willen u er wel extra op attenderen om de corona richtlijnen te blijven hanteren. Deze kunt u vinden op https://clubyou.nl/coronafaq/#Corona  

Uiteraard staan wij voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Ook kunt ons telefonisch bereiken op 078 – 691 4217 of mailen via naar info@clubyou.nl  

 

Met vriendelijke sportgroet, 

Wellness Team Club You

 

Update 26 Juni 2020:

Beste Sporters,

Het is dan eindelijk zover.  Je ontvangt vandaag van ons de Sportivity App link, zodat je de app kunt gaan activeren (kijk ook even in je spam box).

Deze mobiele cloud based applicatie maakt jouw sportbezoek nog sneller en efficiënter. De Club You Sportivity app maakt het voor jou mogelijk om eenvoudig je sportbezoek voor zowel fitness- alswel een groepsles online te reserveren.

Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat je nog even moet wennen aan het gebruik van de app. Daarom hieronder alvast een aantal “weetjes” waar je rekening mee moet houden:

 • Geen Link ontvangen? Of je kunt deze niet koppelen?…Geen zorgen. Neem gerust contact met ons op, zodat wij kunnen bekijken waar het mis is gegaan.
 • Als je eenmaal in de App bent kunt je gerust even rondkijken en de applicatie verkennen.
 • Bij het plaatsen van een reservering krijg je altijd een aantal gezondheidsvragen te zien. De vragen beantwoorden (verplicht) is onderdeel van het RIVM protocol.
 • Een groepsles of fitness bezoek kan vanaf 2 uur voor aanvang van de les gereserveerd worden.
 • Jouw reservering is gegarandeerd tot 15 minuten voor de start van de les. Zorg ervoor dat je op tijd bent. Kom je later binnen dan zal jouw reservering vervallen. Het vrijgekomen plekje kan dan door een ander lid gebruikt worden die op de reservelijst staat.
 • Is een les vol geboekt, dan kun je voor de reservelijst opteren. Als een plekje vrij komt, dan ontvang je daar een mail over. Check ook even of de mail niet je spam box terecht komt.
 • Een “no-show” voor een gereserveerde les wordt absoluut niet gewaardeerd. Zo ontneem je het deelname recht van een andere deelnemer. Wij verzoeken je daarom vriendelijk om bij verhindering altijd je reservering te annuleren. Wij zullen dit ook monitoren.
 • Je kunt jouw favoriete les(sen) markeren met het hartje rechtsboven in de geselecteerde les. Je kan dan sneller een volgende bezoek plannen op je favoriete les(sen).
 • Je kunt een keuze maken uit: Fitness, Spinning, Groepslessen en Personal Training (PT kan alleen telefonisch).
 • Reserveren voor een Fitness bezoek starten we op Woensdag 1 Juli.
 • Reserveren voor de Spinning en de Groepslessen starten we met ingang van Woensdag 8 Juli.
 • De Personal Trainingen hervatten wij op Zaterdag 4 Juli. Deze kun je niet via de app reserveren. Je kunt alleen de beschikbare dagen zien waarop Personal Training gegeven wordt. Wil je PT inplannen graag dan even bellen voor een afspraak.

·         Om een goede App te ontwikkelen en beheren zijn kosten gemoeid. Club You is van mening deze kosten zelf te dragen maar voor het gebruik van de App zijn wij helaas genoodzaakt om aan jou € 0,50 per maand door te berekenen. Als je de App via de LINK activeert ga je ook automatisch akkoord met de afschrijving.  Als trouwe klant ontvang je de maanden Juli, Augustus en September GRATIS!

Wij begrijpen heel goed dat veranderingen tijd kosten. Wij zijn helemaal klaar voor het nieuwe “normaal” en nemen jou daar graag in mee! Heb je nog vragen?…Schroom dan niet en bel ons gerust. Wij staan voor je klaar.

Met vriendelijke sportgroet,

Het Club You Wellness Team

Update 23 Juni 2020:

Beste Club You leden,

Wij hebben geweldig nieuws voor u. Graag willen wij u met trots kennis laten maken met de Club You Sportivity app!

Wat is de Club You Sportivity app?

Deze mobiele cloud based applicatie maakt uw sportbezoek nog sneller en efficiënter. De Club You Sportivity app maakt het voor u mogelijk om uw sportbezoek voor zowel fitness en of groepsles online te reserveren. Door middel van de Club You Sportivity app kunt u dat heel eenvoudig doen. Wij zien dit als een enorme stap richting de toekomst.

Uw voordelen:

 • U hoeft niet meer 30 minuten voor aanvang van een les aanwezig te zijn.
 • U hoeft geen muntje meer te pakken bij de bar/ receptie.
 • U kunt nu vanaf uw huis, kantoor of welke locatie dan ook reserveren.
 • U kunt direct zien hoeveel plekken er nog beschikbaar zijn.
 • Bent u verhinderd? Dat is geen probleem u kunt ook via de app uw reservering annuleren.
 • U kunt uw gegevens en lidmaatschap inzien.
 • Met deze app kunnen wij u het sporten aanbieden volgens het RIVM, NL actief en NOC/ NSF protocol.

Voor de opening van 1 juli ontvangt u van Club You een e-mail met daarin een link om uw Sportivity account te activeren. Dit kan met een persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord. Uiteraard zijn wij voor u beschikbaar om u te helpen met het instellen en gebruiken van de app.

Hieronder ziet u een sneek previeuw van hoe de app eruit ziet, hoe deze werkt en hoe makkelijk het is om uw sportbezoek te reserveren.

Meer informatie betreft de heropening van het fitnesscentrum volgt na Woensdag 24 Juni.

Met vriendelijke sportgroet,

Het Club You Wellness Team

Update 23 Juni 2020:

Bekijk hieronder hoe de Sportivity app werkt:

Update 13 Juni 2020:

 

Beste Club You Leden,

Vanaf Woensdag 1 Juli mag Club You haar deuren weer openen.

Zoals u weet zijn wij vanaf 16 maart jl. druk bezig geweest om het sporten bij Club You aan te passen naar “het nieuwe normaal”. Hierbij hebben wij de RIVM regels en het NL-Actief protocol gehanteerd. Zo kunnen wij voor u het het sporten op een nog veiligere manier aanbieden, dan u al van ons gewend was. Denk hierbij aan:

 • Looplijnen/ de 1,5 meter regel/ desinfecteer middelen
 • Toegangscontrole en aanmelding/ aanpassing van software
 • Communicatie met onze leden/ Het volgen van beroepsmatige trainingen
 • Indeling van de diverse ruimte’s/ Indeling van het groepslesrooster
 • Contacten met de branche organisatie en de gemeente
 • Extra up-date van de Club/ nieuwe trainingsmaterialen
 •  

Maar ondanks alles begrijpen wij goed dat u misschien nog wel vragen heeft over de heropening.

 • ‘’ Moet ik reserveren om gebruik te mogen maken van de faciliteiten?’’
 • ‘’ Mag ik samen met mijn vriendin Personal Training inplannen?’’
 • “ Worden er groepslessen aangeboden?”
 • “ Mag ik gebruik maken van de douches en sauna’s?”
 • “ Mag ik mijn kind naar de creche brengen?”
 • Enz…

Graag zouden wij direct antwoord willen geven op al uw vragen maar helaas kunnen wij dat nog niet. Momenteel zijn het RIVM en NL-Actief druk bezig met het opstellen van een aanvullend protocol, die voor alle Clubs met ingang van 1 Juli van toepassing zal zijn. Wij verwachten dat deze aanvullende protocol ruim voor eind Juni gepubliceerd zal worden.

Wanneer het definitief aanvullend protocol wordt gepubliceerd, dan pas kunnen wij inhoudelijk antwoord geven op uw vragen.

Zoals u van ons gewend bent staan wij nooit en te nimmer stil en daarom hebben wij de afgelopen tijd ook zeer nuttig benut om in grote vorm buitensporten aan te bieden. De buitensporten zijn gretig in trek en er is voor elk wat wils. Bootcamp, Personal Training, Total Body, Move to Dance enz. Met veel enthousiasme en positieve feedback worden de trainingen ontvangen! Met dank aan onze leden, de gemeente en uiteraard de trainers die het aanbieden voor u mogelijk hebben gemaakt.

 

Daarom zulln wij de buitensporten ook na 1 juli blijven aanbieden. Het rooster van 1 Juli zullen wij spoedig bekend maken. U kunt nog steeds telefonisch reserveren van Maandag t/m Vrijdag tussen 9.00 en 13.00 uur. Wij zijn te bereiken op  078- 691 4217.

Om de veiligheid te waarborgen gelden voor alle trainingen uiteraard ook nog steeds de RIVM regels.

Het Corona virus stoppen en verbannen uit onze leven begint uiteraard allemaal bij ONS ZELF. Houd u daarom ook aan regels voor het “BUITEN SPORTEN”:

 • Om deel te kunnen nemen is vooraf aanmelden voor alle trainingen verplicht.
 • Neem uw toegangspas mee. Deze is ook verplicht.
 • Neem ook handschoenen mee om uw handen tijdens uw work-out te beschermen.
 • Hou ook rekening met het weer en wees in uw kleding keuze daarop voorbereid.
 • Was regelmatig uw handen.
 • Club You zorgt voor desinfectie middel.
 • Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog.
 • Gebruik papieren zakdoekjes om uw neus te snuiten en gooi deze daarna weg.
 • Schud geen handen.
 • Houd 1,5 meter afstand.
 • Blijf thuis bij neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of bij verhoging.
 • Heeft u koorts of last van benauwdheid? Blijf dan ook thuis.

Met vriendelijke sportgroet,

Het Club You Wellness Team

Update 28 Mei 2020: CLUB YOU OPENT HAAR DEUREN MET INGANG VAN 1 JULI

Beste Club You Leden,
Na de persconferentie van Woensdag 27 Mei kunnen wij u geweldig nieuws melden.


Vanaf Woensdag 1 Juli mag Club You haar deuren weer heropenen!

 

Wij hebben de afgelopen tijd zeer nuttig besteed om de meest recente aanpassingen volgens NLactief en het RIVM protocol toe te passen binnen uw fitnesscentrum, zodat wij u op 1 Juli een veilige en verantwoorde sportomgeving kunnen bieden. Ook zal ons team er voor zorg dragen dat alle benodigde maatregelen zorgvuldig worden uitgevoerd. En hier hebben wij u hulp zeker bij nodig! Helpen Corona te bestrijden begint nog steeds bij ons zelf.

Velen van u hebben ons de laatste weken op de voet gevolgd. Wij zullen daarom de komende dagen meer informatie en details vrijgeven over de heropening.

 

Tot die tijd zijn wij in ieder geval druk en bent u ontzettend enthousiast over onze buiten sport activiteiten. Wilt u ook deelnemen aan:
-Een Personal Training?
-Een Bootcamp Run?
-Of een Total Body Training?

 

Plan dan nu uw afspraak in. De trainingen kunt u telefonisch inplannen via 078-6914217. In verband met de drukte en om teleurstelling te voorkomen verzoeken wij u vriendelijk om op tijd te reserveren.

 

Wij willen u allemaal nog een keer bedanken voor uw geduld en begrip van de afgelopen weken.

 

Met vriendelijke sportgroet,

Het Club You Wellness Team

Update 21 Mei 2020: 

Beste Club You Leden,

Zoals op dinsdag 19 Mei jl. in de persconferentie is besproken, is de fitnessbranche nog steeds in overleg met de overheid om de deuren eerder te mogen openen dan 1 september. Het lijkt erop dat dit ook zal gaan gebeuren en wij hopen volgende week op beter nieuws!

Op woensdag 13 mei jl. hebben wij ook bezoek mogen ontvangen van de adviseurs sport en cultuur van de afdeling RMO gemeente Alblasserdam. Na een prettige persoonlijk onderhoud en rondleiding door Club You hebben wij kunnen aantonen en toelichten dat wij verantwoord binnen de richtlijnen van het RIVM en NL actief protocol bewegen. Zo hebben wij voor u ook een gefaseerd protocol opgesteld voor zowel binnen en buiten sporten. Denk hierbij aan de luchtbehandeling, looplijnen, de toegangscontrole, de ruimte indeling, desinfecteren van de apparatuur, de materialen, de ruimte en de handen,…enz.  

Kortom Club You is er helemaal klaar voor om op gepaste wijze het sporten weer aan te kunnen bieden. Om u een beeld te geven van het “nieuwe sporten” binnen de anderhalve meter samenleving vragen wij u om het onderstaande NLactief filmpje te bekijken.

Daarnaast bieden wij u ook dagelijks diverse buiten activiteiten aan zoals Personal Training en Bootcamp lessen. De trainingen kunt u telefonisch inplannen via 078-6914217. In verband met de drukte en om teleurstelling te voorkomen verzoeken wij u vriendelijk om op tijd te reserveren.

Met vriendelijke sportgroet,

Club You Wellness Team

Update 13 Mei 2020:  NL Actief consumentenfilm coronavoorzorgsmaatregelen clubs

Veilig sporten
Minister-president Rutte gaf eerder al aan dat hij wil bekijken of een heropening op kortere termijn mogelijk is dan 1 september. Ook minister van Rijn erkende dat een eerdere opening van de fitnessbranche gewenst is, met het oog op de gezondheidsschade voor Nederland. Het ministerie van VWS en NL Actief hebben afgesproken de komende dagen intensief samen te werken om te bepalen welke voorwaarden en maatregelen dan aanvullend noodzakelijk zijn. Ronald Wouters: “We gaan ons protocol verantwoord sporten op een aantal onderdelen nog verduidelijken. Een bepaald aantal type trainingen zal wellicht de komende tijd niet mogelijk zijn in een fitnessclub, maar individuele krachttraining, cardio en groepslessen als yoga hoeven volgens ons geen probleem te zijn.”

Bron: https://www.bodylifebenelux.nl/lees-meer/Nieuws/16859/Ministerie-VWS-eist-verduidelijking-rond-versnelde-opening-sportscholen

Update 08 Mei 2020:

Beste Club You leden,

Ondanks het teleurstellende nieuws dat tijdens de persconferentie van woensdag 6 mei is medegedeeld hebben wij niet stilgezeten. Club You moet voorlopig tot 1 september 2020 de deuren verplicht gesloten houden, maar ondanks dit besluit willen wij u het sporten niet onthouden. Daarom bieden wij u vanaf maandag 11 mei buiten training aan. 

Wat bieden wij u aan? 

Wij zullen diversen trainingen voor u verzorgen waaronder Bootcamp, Loop- en Personal Training.

Heeft u een lidmaatschap bij Club You, dan kunt u zich 2 maal per week aanmelden voor Bootcamp of Looptraining. De trainingen  worden gegeven met een maximum van 10 sporters per training. Het rooster van de lessen kun je hier vinden. Verzamelen doen wij voor de deuren van Club You. De Bootcamp Trainingen gaan op Woensdag 13 Mei van start.

Heeft u naast uw reguliere lidmaatschap ook Personal Training, dan kunt u zich ook aanmelden. Personal Training gaat op Maandag 11 Mei van start.

Hoe meld ik mij aan?

Wilt u ook aan een training deelnemen? Dan kunt u van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 13.00 uur telefonisch reserveren via 078- 691 4217.

Let op:

 • Om deel te kunnen nemen is vooraf aanmelden voor alle trainingen verplicht! Dit in verband met een beperkte beschikbaarheid.
 • Neem uw toegangspas mee. Deze is ook verplicht.
 • Neem ook handschoenen mee om uw handen tijdens uw workout te beschermen.
 • Hou ook rekening met het weer en wees in uw kleding keuze daarop voorbereid.

 

Om de veiligheid te waarborgen gelden voor alle trainingen uiteraard de RIVM regels:

 • Was regelmatig uw handen.
 • Club You zorgt voor desinfectie middel.
 • Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog.
 • Gebruik papieren zakdoekjes om uw neus te snuiten en gooi deze daarna weg.
 • Schud geen handen.
 • Houd 1,5 meter afstand.
 • Blijf thuis bij neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of bij verhoging.
 • Heeft u koorts of last van benauwdheid? Blijf dan ook thuis.

Wij hopen u snel te mogen ontvangen voor één van de door ons aangeboden buiten trainingen.

Met vriendelijke sportgroet,

Club You Wellness Team

Update 07 Mei 2020:

Beste Club You leden,

Uw welzijn is voor ons erg belangrijk! Daarom hopen wij dat u en uw naasten nog steeds in goede gezondheid zijn.

Zoals u wellicht al weet heeft gisterenavond onder leiding van minister Rutte weer een persconferentie plaatsgevonden, deze heeft veel inzicht gegeven voor de aankomende periode. De RIVM cijfers zien er positief uit en langzaam maar zeker kunnen wij weer stapsgewijs naar onze reguliere leven binnen de nieuwe anderhalve meter maatschappij.

Helaas wordt de fitnessbranch in de nieuwe plannen pas vanaf 1 september 2020 vrijgegeven. Om deze reden hebben wij het besluit genomen om vanaf heden GÉÉN lidmaatschapskosten meer van uw rekening te incasseren. Uiteraard blijft uw opgebouwde compensatie geldig. De afgelopen weken hebben wij veel steun betuigingen mogen ontvangen. Deze waren hartverwarmend en hier zijn wij u enorm dankbaar voor! Maar in het kader van maatschappelijke betrokkenheid kunnen en mogen wij niet van u verwachten om door te blijven betalen tot 1-9-2020.

Wij zijn uiteraard zeer teleurgesteld in de nieuwe ontwikkelingen. Ook begrijpen wij dat u het zelfde gevoel deelt. Maar helaas kunnen wij op dit moment niet anders dan de richtlijnen volgen tot nadere berichtgeving.

Wij zijn en blijven ervan overtuigd dat sport essentieel is in het behouden van een gezonde levenstijl tegen het virus. Maar zoals u ook van ons gewend bent zijn wij nog niet uitgestreden. Namens de fitnessbranché zijn NL Actief en de VES druk in gesprek met de overheid om te bekijken waar kansen liggen om de genomen beslissingen te heroverwegen in een gefaseerde vorm. Wij denken namelijk dat dit kan!

Ook zullen wij u deze komende dagen op de hoogte houden van de ontwikkelingen binnen Club You en wat u van ons mag verwachten de komende periode. Houd daarom Facebook, instagram en de website dagelijks in de gaten.Wij zijn achter de schermen voor u bezig om sporten op een aangepaste manier toch mogelijk te maken. Wij zullen u vrijdag 8 Mei hier meer over informeren.

Nog steeds zijn wij dagelijks aanwezig om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ons telefonisch bereiken op 078-691 4217.

Wij blijven strijden en er komen echt betere tijden!

Met vriendelijke sportgroet,
Club You Wellness Team

Update 22 April 2020:

Beste Club You leden,

Als eerste, hoe maakt u het? Wij hopen dat u en uw naasten in goede gezondheid verkeren!

Na de persconferentie van 21 april jl. willen wij u op de hoogte brengen van het meest recente nieuws, omtrent het Corona-virus. 

Wij hebben met een hoopvolle blik naar de persconferentie gekeken. Helaas is de uitkomst dat alle sportcentra nog tot 20 mei 2020 gesloten moeten blijven in het belang van de algemene volksgezondheid. Uiteraard hadden wij liever een ander bericht met u willen delen. Het team heeft de afgelopen weken niet stilgezeten en heeft volop voorbereidingen getroffen om de richtlijnen van het RIVM te respecteren, zodat wij de deuren weer hadden kunnen heropenen. Maar wij zijn ons erg bewust van de ernst van de situatie waar onze hele maatschappij zich nu in bevind en respecteren de verlenging van onze overheid om de volksgezondheid weer te balanceren.

Deze verlenging veranderd vanzelfsprekend niks aan uw recht op uw compensatie, zoals in onze eerdere berichten beschreven ‘’iedereen wordt gecompenseerd!’’. Dit is geldig voor de gehele duur dat u geen gebruik kunt maken van de faciliteiten, door het toedoen van de Corona epidemie.

Wij zullen u ook de komende weken op de hoogte blijven houden van de ontwikkelingen binnen onze club. Dit doen we op de diverse social media platforms zoals Facebook, Instagram en onze website. Daarnaast streven wij er naar om voor u dagelijks online trainingen te plaatsen om uw gezond en fit te houden.

Ook begrijpen wij heel goed dat u wellicht vragen, opmerkingen en of behoefte heeft aan  persoonlijk contact. Weet dan ook dat u met iedere twijfel of vraag bij ons terecht kan. Wij zijn dagelijks voor u aanwezig om u te helpen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 078 – 691 4217.

Wij hopen u snel weer met open armen te mogen ontvangen.

Een warme groet van het gehele Club You Wellness Team

Update 26 Maart 2020:

Beste Club You leden,

Allereerst hopen wij dat u en uw naasten in goede gezondheid zijn.

Op 27 februari 2020 was het een feit, de eerste corona besmetting in Nederland werd bekend gemaakt. En nu ruim een maand later werken alle hulpverleners zich een slag in de rondte, mogen wij onze geliefden niet meer bezoeken, elkaar een hand, een boks of een knuffel geven, zijn de supermarkten leeg, worden alle grote evenementen afgelast, zijn de beurzen gecrasht, is Nederland nagenoeg op slot en langzaam aan valt het openbare leven door het gehele land stil. Ook leven wij intens mee met de nabestaanden en is de maatschappelijke betrokkenheid en saamhorigheid nodig om door deze crisis heen te komen.

Maar wat kun jij doen? Heel veel! Ook jij kunt jouw steentje bij dragen. Dat is een vloek en een zegen tegelijk. Het is een menselijk aard dat wanneer de wereld om je heen omvalt je graag stappen wilt zetten om snel weer de balans te herstellen en een gevoel van controle te ervaren. Maar we moeten allemaal accepteren dat dit simpelweg nu even niet direct mogelijk is.

Door de regels op te volgen die zijn voorgeschreven door het RIVM en alle zorg- en hulpverleners doe je al heel veel. De maatschappij redden begint nu echt bij jezelf. Help onze hulp troepen,…want zij helpen ons! Onze eerste zorg is nu de volksgezondheid redden en stabiliseren. Bij Club You sporten genoeg zorg- en hulpverleners en ook wij beseffen maar al te goed hoe onmisbaar deze mensen zijn in onze samenleving. Daarom is het naleven van de voorschriften de enige echte controle die je kunt uitoefenen op deze uitbraak. We zitten samen in deze situatie  en wij delen als mensheid momenteel een uniek moment van eenheid

Uiteraard zijn de afgelopen dagen bij ons ook als een bom ingeslagen. Maar wij willen ons zelf niet overleveren aan angst en paniek. Wij proberen een liefdevolle balans te vinden zonder de ERNST van de situatie weg te wuiven.

Ondanks dat ook Club You op last van de RIVM is gesloten hebben wij toch achter de schermen een aantal grote stappen gezet en langzaam aan geprobeerd om de balans weer voor ons en voor u te herstellen.

 • Dagelijks posten wij online training voor u via social media om toch actief te blijven.
 • Dagelijks zijn wij voor u op de Club aanwezig om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ons gewoon telefonisch of via de mail bereiken.
 • Wij zijn nog steeds dagelijks op de Club bezig met investeren, coördineren en innoveren. Alles is tijdelijk en zo ook deze crisis, daarom willen wij als Club You straks weer haar deuren mag openen direct voor u klaar staan.
 • Dagelijks proberen wij u op de hoogte te houden via onze diverse ge-update kanalen zoals social media en de website(s).

Ook zijn wij de afgelopen dagen door diverse leden benaderd met de vraag over de betaling(en) van ieders lidmaatschap. Moet ik nog betalen?…Wordt er geïncasseerd?…Wordt ik gecompenseerd? …Krijg ik geld terug? Enz.

U snapt wel dat wij daar niet gelijk antwoord op konden geven en dat Club You net als iedere getroffenen even andere prioriteiten had.  Maar ook betreft uw betalende sport lidmaatschap hebben wij nu positief nieuws te melden.  De maandelijkse incasso zal doorgang blijven vinden maar maakt u zich vooral geen zorgen in deze bizarre tijd, want alle betalende abonnementen worden door Club You volledig gecompenseerd!

Hoe gaan wij dat doen? Aangezien wij verschillende lidmaatschappen hanteren verzoeken wij u vriendelijk om bij opening zich te melden bij onze receptie. Tijdens deze sessie zullen wij u helpen bij de administratieve compenserende handelingen. Wij hopen dat u  begrijpt dat wij niet gelijk in de eerste week iedereen kunnen helpen. Maar hier geldt “wat in het vat zit verzuurd niet” geef ons even de tijd en ruimte wij lossen het voor u op.

Wanneer Club You haar deuren weer opent, zullen wij ook onze openingstijden TIJDELIJK en tot nadere berichtgeving verruimen. U heeft dan meer tijd om uw compensatie bij de receptie te claimen. Tijdens deze tijdelijke aangepaste openingstijden kunt u uiteraard ook gebruik maken van alle sportfaciliteiten. De tijdelijke openingstijden zullen dan zijn:

 • Maandag t/m Vrijdag van      : 07.00 tot 22.00 uur.
 • Zaterdag & Zondag van        : 08.00 tot 13.00 uur.

Wij verzoeken u vriendelijk om het geduld op te brengen. Dat is niet altijd eenvoudig maar het is ook onze missie om hier steeds beter in te worden en meer mensen te helpen hetzelfde te doen.

2020 wordt een cijfer reeks die niemand zal vergeten. Wij verwachten dat het gevoel van maatschappelijke betrokkenheid, saamhorigheid en trots ons dwars door deze moeilijke tijd zal steunen. Wij zijn enorm blij en verheugd met alle liefdevolle en warme steunbetuigingen, die wij tot nu toe hebben ontvangen. Soms zegt één berichtje meer dan duizend woorden.

Wij hebben het volste vertrouwen in de toekomst en hebben een heel duidelijk doel, de continuïteit van Club You voor you te waarborgen.

Het rest ons nog te zeggen: Zorg goed voor jezelf maar zorg vooral goed voor elkaar!

ANTWOORD: Nee, Club You is helaas gesloten vanaf 15 maart 2020 om 13:00 uur tot 28 April 2020 en nader berichtgeving.

ANTWOORD: Club You zal haar leden z.s.m informeren wanneer er meer bekend wordt gemaakt door de  RIVM.

ANTWOORD: Club You geeft  je alle ondersteuning die je nodig hebt, zowel binnen als buiten de sportschool.  Wij bieden je nog steeds tools aan om je doelen te bereiken. Een van die hulpmiddelen voor binnen en buiten de sportschool is ons volgen op de social media kanalen zoals Facebook en Instagram. Hier bieden wij diverse trainingen online aan.

ANTWOORD: Voor wijzigingen van uw lidmaatschap hanteren wij nog dezelfde algemene voorwaarden als voor de uitbraak van het virus.

ANTWOORD: U snapt wel dat wij daar niet gelijk antwoord op konden geven en dat Club You net als iedere getroffenen even andere prioriteiten had.  Maar ook betreft uw betalende sport lidmaatschap hebben wij nu positief nieuws te melden.  De maandelijkse incasso zal doorgang blijven vinden maar maakt u zich vooral geen zorgen in deze bizarre tijd, want alle betalende abonnementen worden door Club You volledig gecompenseerd!

Hoe gaan wij dat doen? Aangezien wij verschillende lidmaatschappen hanteren verzoeken wij u vriendelijk om bij opening zich te melden bij onze receptie. Tijdens deze sessie zullen wij u helpen bij de administratieve compenserende handelingen. Wij hopen dat u  begrijpt dat wij niet gelijk in de eerste week iedereen kunnen helpen. Maar hier geldt “wat in het vat zit verzuurd niet” geef ons even de tijd en ruimte wij lossen het voor u op.

Wanneer Club You haar deuren weer opent, zullen wij ook onze openingstijden TIJDELIJK en tot nadere berichtgeving verruimen. U heeft dan meer tijd om uw compensatie bij de receptie te claimen. Tijdens deze tijdelijke aangepaste openingstijden kunt u uiteraard ook gebruik maken van alle sportfaciliteiten. De tijdelijke openingstijden zullen dan zijn:

 • Maandag t/m Vrijdag van 07.00 tot 22.30 uur.
 • Zaterdag & Zondag van 07.00 tot 16.00 uur.

ANTWOORD: U snapt wel dat wij daar niet gelijk antwoord op konden geven en dat Club You net als iedere getroffenen even andere prioriteiten had.  Maar ook betreft uw betalende sport lidmaatschap hebben wij nu positief nieuws te melden.  De maandelijkse incasso zal doorgang blijven vinden maar maakt u zich vooral geen zorgen in deze bizarre tijd, want alle betalende abonnementen worden door Club You volledig gecompenseerd!

Hoe gaan wij dat doen? Aangezien wij verschillende lidmaatschappen hanteren verzoeken wij u vriendelijk om bij opening zich te melden bij onze receptie. Tijdens deze sessie zullen wij u helpen bij de administratieve compenserende handelingen. Wij hopen dat u  begrijpt dat wij niet gelijk in de eerste week iedereen kunnen helpen. Maar hier geldt “wat in het vat zit verzuurd niet” geef ons even de tijd en ruimte wij lossen het voor u op.

Wanneer Club You haar deuren weer opent, zullen wij ook onze openingstijden TIJDELIJK en tot nadere berichtgeving verruimen. U heeft dan meer tijd om uw compensatie bij de receptie te claimen. Tijdens deze tijdelijke aangepaste openingstijden kunt u uiteraard ook gebruik maken van alle sportfaciliteiten. De tijdelijke openingstijden zullen dan zijn:

 • Maandag t/m Vrijdag van 07.00 tot 22.30 uur.
 • Zaterdag & Zondag van 07.00 tot 16.00 uur.

ANTWOORD: U snapt wel dat wij daar niet gelijk antwoord op konden geven en dat Club You net als iedere getroffenen even andere prioriteiten had.  Maar ook betreft uw betalende sport lidmaatschap hebben wij nu positief nieuws te melden.  De maandelijkse incasso zal doorgang blijven vinden maar maakt u zich vooral geen zorgen in deze bizarre tijd, want alle betalende abonnementen worden door Club You volledig gecompenseerd!

Hoe gaan wij dat doen? Aangezien wij verschillende lidmaatschappen hanteren verzoeken wij u vriendelijk om bij opening zich te melden bij onze receptie. Tijdens deze sessie zullen wij u helpen bij de administratieve compenserende handelingen. Wij hopen dat u  begrijpt dat wij niet gelijk in de eerste week iedereen kunnen helpen. Maar hier geldt “wat in het vat zit verzuurd niet” geef ons even de tijd en ruimte wij lossen het voor u op.

Wanneer Club You haar deuren weer opent, zullen wij ook onze openingstijden TIJDELIJK en tot nadere berichtgeving verruimen. U heeft dan meer tijd om uw compensatie bij de receptie te claimen. Tijdens deze tijdelijke aangepaste openingstijden kunt u uiteraard ook gebruik maken van alle sportfaciliteiten. De tijdelijke openingstijden zullen dan zijn:

 • Maandag t/m Vrijdag van 07.00 tot 22.30 uur.
 • Zaterdag & Zondag van 07.00 tot 16.00 uur.

ANTWOORD: Wat jammer om te horen dat je je lidmaatschap op wilt zeggen! De huidige situatie is volgens onze algemene voorwaarden geen geldige reden om je lidmaatschap per direct op te zeggen. Het corona virus valt voor iedereen die erdoor getroffen is onder ‘overmacht’ en is daarom geen geldige reden om je lidmaatschap per direct op te zeggen.

ANTWOORD: U snapt wel dat wij daar niet gelijk antwoord op konden geven en dat Club You net als iedere getroffenen even andere prioriteiten had.  Maar ook betreft uw betalende sport lidmaatschap hebben wij nu positief nieuws te melden.  De maandelijkse incasso zal doorgang blijven vinden maar maakt u zich vooral geen zorgen in deze bizarre tijd, want alle betalende abonnementen worden door Club You volledig gecompenseerd!

Hoe gaan wij dat doen? Aangezien wij verschillende lidmaatschappen hanteren verzoeken wij u vriendelijk om bij opening zich te melden bij onze receptie. Tijdens deze sessie zullen wij u helpen bij de administratieve compenserende handelingen. Wij hopen dat u  begrijpt dat wij niet gelijk in de eerste week iedereen kunnen helpen. Maar hier geldt “wat in het vat zit verzuurd niet” geef ons even de tijd en ruimte wij lossen het voor u op.

Wanneer Club You haar deuren weer opent, zullen wij ook onze openingstijden TIJDELIJK en tot nadere berichtgeving verruimen. U heeft dan meer tijd om uw compensatie bij de receptie te claimen. Tijdens deze tijdelijke aangepaste openingstijden kunt u uiteraard ook gebruik maken van alle sportfaciliteiten. De tijdelijke openingstijden zullen dan zijn:

 • Maandag t/m Vrijdag van 07.00 tot 22.30 uur.
 • Zaterdag & Zondag van 07.00 tot 16.00 uur.
error: Content is protected !!