Uw gezondheid in

Ben jij op zoek naar een plek waar jij je thuis voelt? Waar je de beste begeleiding en persoonlijke aandacht krijgt en waar jij je doelen behaald? Dan is Club You in Alblasserdam dé sportschool voor jou!

Club You bestaat 10 jaar!

Op 16 Februari 2018 is het alweer 10 jaar geleden dat Club You in het centrum van Alblasserdam haar deuren heeft geopend aan de Plantageweg 25. In 2007 kregen wij vaak van nieuwe klanten nog wel eens de vraag: “Maar hoe weet ik nou of jullie over een paar maanden nog bestaan? Niemand houd het hier langer dan 6 maanden vol!”…Nu 10 jaar later is Club You niet meer weg te denken uit heel de Alblasserwaard.

In 2007 begonnen wij klein maar al snel groeiden wij gestaag! En op 16 Februari 2008 opende wij de getransformeerde 1ste en 2de verdieping van het winkelverzamelgebouw op de Plantageweg 25 tot een volwaardig kwaliteits Health & Wellnesscentrum. Een trendsetter in heel de Alblasserwaard en omgeving.

Het team van 5 medewerkers breidde zich snel uit naar 30. Ze zeggen wel eens dat twee kapiteins op één schip niet werkt, maar bij ons zijn het er inmiddels 30 en het gaat al 10 jaar fantastisch. Iedereen draagt zijn steentje bij en wij hebben door de jaren heen een geweldig, zelfstandig en professioneel team opgebouwd. Heel gemoedelijk, spontaan, open en altijd tot jouw dienst.

Toekomst visie

Uiteraard zijn wij blij dat ook jij de afgelopen jaren jouw steentje hebt bij gedragen! Daarvoor willen wij jou nog eens van harte bedanken.

In de afgelopen 10 jaar zijn wij volwassen gegroeid als bedrijf. Wij zullen nog jaren een stabiele factor zijn waarin wij jou continuïteit, kwaliteit, trends en innovatie kunnen blijven bieden en garanderen. Met liefde en enthousiasme openen wij nog dagelijks onze deuren om jouw gezondheid en conditie op peil te houden.

Ook kunnen wij elkaar vinden op Facebook en Instagram. Via deze kanalen proberen wij jou up-to-date te houden door middel van informatie, foto’s, filmpjes, leuke weetjes, tips, adviezen enz.

Wie jarig is trakteert!

De komende 5 maanden geven wij elke maand 5 GRATIS waardebonnen weg! Zou jij ook graag een GRATIS waardebon willen winnen? Klik hier om door te geven dat jij ook mee wilt doen met de trekking! 5 maanden lang, maken wij maandelijks de 5 winnaars bekend.

GRATIS waardebonnen

  • Binnen deze actie kun je maar één keer per maand deelnemen

Welke prijzen geven wij weg?