GROEPSFITNESS

Bij Club You hebben wij voor iedereen een divers en toegankelijk live groepslessen aanbod. Of je nu specifiek je conditie wilt verbeteren, calorieën wilt verbranden of juist spierkracht wilt opbouwen er is altijd wel een les, die jou helpt en bij jou past om je doelen te behalen. Bekijk via onderstaand impressie aanbod aan welke lessen jij meteen kunt meedoen. Je krijgt aanvullende informatie te zien door op de impressie foto te klikken.

TOTAL BODY WORKOUT

TOTAL BODY WORKOUT

Een les waar iedereen aan kan deelnemen, zowel beginners als gevorderden. Een combinatie van vetverbranding, conditie en spierversteviging. Een totale body work-out in 60 minuten.

BODY POWER

BODY POWER

BODY POWER is een live explosief en intensief body work-out waarbij je de vetverbranding stimuleert, je spieren verstevigt en je conditie met sprongen vooruit gaat.

PERSONAL TRAINING

PERSONAL TRAINING

Personal Training zoals het hoort te zijn: Professionele begeleiding, persoonlijke aandacht en trainen in een inspirerende trainingsomgeving, met resultaten die er toe doen.

BODYSTRENGTH

BODYSTRENGTH

Een revolutionaire, 60 minuten durende work-out met behulp van een stang en gewichten waarin alle spiergroepen aanbod komen.

SPINNING

SPINNING

Een 60 minuten durend effectief live fiets work-out voor zowel de beginnende als de gevorderde fietser. Begin in je eigen tempo en laat je opzwepen door de muziek.

YOGA FLOW

YOGA FLOW

Is een dynamische yoga vorm, waarbij zonnegroeten en andere houdingen elkaar opvolgen. Daardoor ontstaat een vloeiende stroming van beweging, bewustzijn en de ademhaling.

YOGA

YOGA

Is een manier om lichaam en geest te ontspannen. Door het lichaam te rekken, strekken en neer te zetten in de juiste houdingen.

SMALL GROUP BOOTCAMP

SMALL GROUP BOOTCAMP

Met deze vorm van trainen kun je alle oefeningen doen die je normaal op fitnessapparatuur doet en zelfs meer. Je conditie wordt verbeterd maar ook vetverbranding en spierversteviging komen zeker aanbod.

ZUMBA

ZUMBA

Bij Club You zorgt Zumba voor een goed figuur en een uitstekende conditie. Er wordt gedanst op het ritme van Zuid-Amerikaanse klanken, opzwepende muziek en er worden verschillende bewegingen samengevoegd tot een vaste choreografie.

BUIKSPIER KWARTIER

BUIKSPIER KWARTIER

Weg met die buik!!!! Een kwartier alleen maar buikspieren trainen d.m.v. verschillende oefeningen op muziek.

BOKSF!T

BOKSF!T

BOKSF!T is een zeer gevarieerde kracht en conditie training, waarbij verschillende technieken op een veilige manier worden aangeleerd. Een BOKSF!T work-out op swingende muziek tunes is een echte calorie killer!

BOEK NÚ EEN GRATIS PROEFLES!